Auto złom  , złomowanie samochodów

auto złom Polityka prywatności


złomowanie samochodów


Polityka prywatności serwisu www.autozlom5.pl

1. Informacje ogólne
Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług motoryzacyjnych poprzez Serwis.
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest firma
Motoplaneta z siedzibą w Chrzanowie NIP 628-199-23-43 REGON 120374302
3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym.
Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.skupsamochodow.org.pl.
Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT .

Auto złom  , złomowanie samochodów Jeśli cenisz sobie profesjonalne podejście do klienta,szybkość realizacji zgłoszenia to trafiłeś pod właściwy adres!
Nasza firma auto złom zajmuję się złomowaniem samochodów na terenie śląska i małopolski.
Przyjmujemy do kasacji wszystkie rodzaje pojazdów.
Wystawiamy zaświadczenie niezbędne do wyrejestrowania w wydziale komunikacji.
Świadczymy bezpłatnie usługę odbioru pojazdu od klienta.

Za złomowanie w naszej firmie płacimy gotówką.

Aby złomować pojazd potrzebne są:

- właściciel pojazdu lub osoba upoważniona z dowodem tożsamości
- karta pojazdu (jeśli została wydana)
- tablice rejestracyjne
- dowód rejestracyjny lub zaświadczenie z wydziału komunikacji potwierdzające dane pojazdu

UWAGA !!!

W przypadku zagubienia lub kradzieży dowodu rejestracyjnego,karty pojazdu,tablic rejestracyjnych - właściciel składa odpowiednie oświadczenie .w takim przypadku ,oraz jeżeli właściciel pojazdu nie jest upoważniony w dowodzie rejestracyjnym konieczne jest przedstawienie dokumentu własności pojazdu np.umowy kupna - sprzedaży,faktury ,aktu darowizny,odpisu wyroku sądu itp.

Nasza firma gwarantuje Państwu:

- bezpłatny odbiór samochodu
- fachową wycenę pojazdu
- odbiór samochodu do trzech dni roboczych od momentu zgłoszenia
- płacimy od wagi
- odbiór auta odbywa się w miejscu i czasie wyznaczonym przez państwa ,nie trzeba nawet wychodzić z domu aby złomować swój samochód
- cała transakcja jest przeprowadzona w sposób profesjonalny i bezpieczny ,jako priorytet stawiamy zadowolenie klienta

U nas mogą Państwo wyzłomować samochód szybko i bez niepotrzebnych stresów.

Oferujemy kompleksową i sympatyczną atmosferę współpracy.

Małopolskie


Kraków Tarnów Nowy Sącz Oświęcim Chrzanów Olkusz Nowy Targ Bochnia Gorlice Zakopane Skawina Wieliczka Andrychów Trzebinia Wadowice Kęty Myślenice Libiąż Brzesko Limanowa Rabka-Zdrój Brzeszcze Niepołomice Bukowno Krzeszowice Sucha Beskidzka Chełmek Wolbrom Dobczyce Proszowice Szczawnica Muszyna Biecz Zator Alwernia Wojnicz

Śląskie


Katowice Częstochowa Sosnowiec Gliwice Zabrze Bielsko-Biała Bytom Ruda Śląska Rybnik Tychy Dąbrowa Górnicza Chorzów Jaworzno Jastrzębie-Zdrój Mysłowice Siemianowice Śląskie Żory Tarnowskie Góry Będzin Piekary Śląskie Racibórz Świętochłowice Zawiercie Wodzisław Śląski Mikołów Knurów Cieszyn Czechowice-Dziedzice Czeladź Myszków Żywiec Czerwionka-Leszczyny Pszczyna Lubliniec Łaziska Górne Rydułtowy Orzesze Bieruń Pyskowice Radlin Radzionków Lędziny Ustroń Skoczów Pszów Kłobuck Wisła Blachownia Wojkowice Poręba Imielin Kalety Miasteczko Śląskie Łazy Szczyrk Siewierz Kuźnia Raciborska Żarki Ogrodzieniec Sośnicowice

Opolskie


Opole Kędzierzyn-Koźle Nysa Brzeg Kluczbork Prudnik Strzelce Opolskie Krapkowice Namysłów Głuchołazy Głubczyce Zdzieszowice Olesno Ozimek Grodków Praszka Zawadzkie Paczków Niemodlin Gogolin Kietrz Głogówek Otmuchów Leśnica Ujazd